Academisch

Binnen het Centrum voor Fysiotherapie & Wetenschap in Leiden zullen behandelingen gegeven worden door academisch geschoolde fysiotherapeuten. Deze fysiotherapeuten kunnen een academische graad hebben gehaald in fysiotherapiewetenschappen, bewegingswetenschappen, geneeskunde, psychologie of andere gerelateerde studies. Door deze universitaire scholing zijn de behandelaren in staat analytisch te denken en daardoor goed opgeleid om naar complexe klachten te kijken en op de hoogte zijn van de meest recente behandelmethodes.

Fysiotherapie & Wetenschap

De behandelaren hebben ook een wetenschappelijke achtergrond omdat er binnen Corpus Mentis wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd wordt. Dit onderzoek kan door het centrum alleen uitgevoerd worden (intern gefinanciëerd) of in samenwerking gebeuren met een patiëntenvereniging, fonds/stichting, (academisch) ziekenhuis, revalidatiecentrum, specialist, huisarts of collega.

U kunt zowel als patiënt of als collega/verwijzer zien welke wetenschappelijke projecten er op dit moment gaande zijn binnen het centrum Corpus Mentis en ook zelf met een suggestie voor onderzoek komen.
Academisch
Corpus Mentis
Centrum voor Fysiotherapie & Wetenschap
Herenstraat 39
2313 AE Leiden
071 - 889 14 35
Fysiotherapie Leiden
Email praktijk: info@corpusmentis.nl
Email cursussen: cursus@corpusmentis.nl